Prostrano zemljište u blizini NP Krka, Karalić

ID Kod768
Lokacija:
Karalić, Drniš
Transakcija:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Zemljište
Cijena:
230.000€
Površina:
4.645 m2
Prodaje se atraktivno građevinsko zemljište u mjestu Karalić, nadomak Nacionalnog parka Krka. Ovo zemljište se nalazi na idealnoj lokaciji, samo 5 km od jezera Visovac, što mu pruža izvanredan turistički potencijal zahvaljujući blizini brojnih prirodnih i kulturnih atrakcija.

Nacionalni park Krka poznat je po svojim spektakularnim slapovima, prekrasnim prirodnim pejzažima i bogatom kulturno-povijesnom nasljeđu. Park obuhvaća veći dio toka rijeke Krke i donji tok rijeke Čikole. Neke od najpoznatijih atrakcija unutar parka uključuju:

- Skradinski buk: Jedan od najljepših slapova u Europi i najposjećenija lokacija u parku. Ovaj impresivni slap se sastoji od 17 stepenastih kaskada preko kojih voda pada u smaragdno zelene bazene.
- Visovac: Otok na kojem se nalazi franjevački samostan iz 15. stoljeća, okružen mirnim vodama jezera Visovac. Ovaj povijesni biser nudi duhovni i kulturni uvid u bogatu prošlost regije.
- Roški slap: Još jedan spektakularni slap u parku, poznat po svojim slikovitim mlinicama i mogućnostima za planinarenje i istraživanje okolnog područja.
- Manastir Krka: Pravoslavni manastir iz 14. stoljeća, smješten u mirnom okruženju uz rijeku, pruža uvid u duhovnu i kulturnu baštinu ovog kraja.

Ukupna površina zemljišta iznosi 4645 m² i sastoji se od dvije čestice koje se mogu kupiti zasebno:

1. Prva čestica djelomično se nalazi unutar neizgrađenog uređenog građevinskog područja naselja.
2. Druga čestica nalazi se unutar neizgrađenog građevinskog područja naselja prema Prostornom planu uređenja grada Drniša.

Ovo zemljište je idealna prilika za investitore koji žele iskoristiti prednosti rastućeg turizma u regiji ili za one koji traže mirno mjesto za izgradnju privatnog objekta u blizini prirodnih ljepota Nacionalnog parka Krka. Ne propustite priliku za ulaganje u ovu perspektivnu lokaciju!
Komunalije
  • Asfaltni put

Pošalji upit

Bonum nekretnine
 
Copyright © 2024 BONUM NEKRETNINE, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.